Projecten-Zink & Loodwerk

Zink en Loodwerk, duurzame en betrouwbare materialen

Zink en lood zijn materialen die veelal worden toegepast bij daken. Dit zijn duurzame, mooie en betrouwbare materialen die lang mee gaan. Doordat ze goed te recyclen zijn, zijn ze tevens goed voor het milieu. Voor zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie leveren wij maatwerk in zink- en loodwerken. De diensten die wij leveren zijn:

  • Levering en montage
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Renovatie

Hoogvliet Installatie techniek beschikt over de kennis en middelen om deze ambacht te kunnen verwerken. Vooraf worden de goten en daken ingemeten, vervolgens worden het lood- en zinkwerk in eigen beheer exact op maat gemaakt. Indien gewenst kunnen ze veilig en vakkundig aangebracht worden.

Voorkom lekkage en laat uw lood- en zinkwerk controleren en onderhouden

Voor behoud van uw pand kan u onderhoud laten uitvoeren. Indien het lood- en zinkwerk verouderd is of verkeerd gemonteerd is kan het gaan scheuren en is lekkage en drastisch gevolg. Dit kunt u zien aan het afbladeren van verf of aan de vlekken in de gevel. Om problemen als houtrot of lekkage te voorkomen is controle van lood- en zinkwerk geen overbodige luxe. Tijdens controle zullen de onderdelen gecontroleerd worden op scheuren en slijtage. Tevens wordt het lood- en zinkwerk gereinigd om verstoppingen te voorkomen. Met de juiste hulpmiddelen zorgen wij voor het gewenste eindresultaat.

Hoogvliet Installatie Techniek hét adres voor lood- en zinkwerk repareren of vervangen

Lood- en zinkwerk zijn duurzame materialen die op ambachtelijke wijze moeten worden aangebracht. Als dit niet is gedaan kunnen er problemen ontstaan. Beginnen de onderdelen te scheuren? Heeft u last van lekkage? Het team van Hoogvliet Installatie techniek komt dit op locatie repareren. Als reparatie niet meer mogelijk is wordt het lood- en zinkwerk vervangen. Eerst zal het oude lood worden verwijderd. Vervolgens wordt het nieuwe lood gemonteerd waarna de stenen worden ingemetseld en afgevoegd op kleur. Reparatie of renovatie van het lood- en zinkwerk is in alle vormen mogelijk.

Authentieke dakgoten op maat gemaakt

Authentieke goten en daken met lood- en zinkwerk geven uw woning een fraaie uitstraling. Graag verzorgen wij dit met veel oog voor detail. Met gebruik van moderne technieken wordt al het lood- en zinkwerk op maat gemaakt. Van dakkapellen, dakramen en dakterrassen.

Hoogvliet Installatie Techniek logo
Hoogvliet Installatie Techniek