Dakbedekkingen

Goed aangebrachte dakbedekkingen door Hoogvliet

Wist u dat dakbedekkingen niet eindeloos lang meegaan? Vooral de dakbedekkingen van platte daken zijn aan slijtage onderhevig. De algemene vuistregel is een levensduur van 20 jaar en die termijn is ongemerkt zo voorbij. Een goede dakbedekking is net zo belangrijk als noodzakelijk. Hoogvliet Installatie Techniek is dé specialist op het gebied van dakbedekkingen van welke soort dan ook. Behalve reparaties en inspecties bij lekkage voorziet Hoogvliet Installatie Techniek bijvoorbeeld uw huis, schuur, garage, tuinhuis enzovoort van nieuwe dakbedekking. Voorafgaand aan het werk inventariseren wij de huidige situatie en brengen graag advies uit over de aanpak en materiaalkeuze. Vanzelfsprekend maken wij voor elke soort dakbedekking, nieuw of herstel, een scherp prijsaanbod.

Uw huis verdient een dakbedekking dat beschermt en siert!

Zorgen over slechte of lekkende dakbedekking? Dan helpt Hoogvliet Installatie Techniek u graag bij het maken van de juiste keuze voor elk soort werk op het gebied van dakbedekkingen. Ook eventueel onderliggende isolatie of het aanbrengen daarvan nemen wij in ons advies mee. Wie ooit een lekkage aan dakbedekking heeft meegemaakt, weet hoe belangrijk dit vaak onzichtbare deel van een kostbaar onderkomen is. Weersinvloeden zoals het zonlicht, regen wind en wisselende temperaturen werken jaar in en jaar uit op uw dakbedekking. Dat maakt onderhoud van woning of opstallen in de vorm van herstel of vernieuwing noodzakelijk. Dat karwei nemen wij graag van u over en garanderen voor elk werk een “waterdicht” resultaat.

Waarom kiezen voor dakbedekkingen van Hoogvliet Installatie Techniek?

Dakbedekkingen van Hoogvliet Installatie Techniek:

  • worden volgens de laatste normen vakkundig aangebracht
  • zijn duurzaam
  • beschermen
  • voorkomen onaangename verrassingen
  • zijn tevens onderdeel van 24/7 spoedeisende hulp bij calamiteiten

Inspectie van dakbedekkingen

Wilt u graag uw dakbedekking laten inspecteren? Benieuwd naar de staat hiervan? Voor inspectie van dakbedekkingen moet u beslist bij ons zijn. Wij kunnen dakbedekkingen inspecteren om vervolgens het onderhoud van dakbedekkingen goed vorm te kunnen geven. Heeft u het idee dat uw dakbedekking niet optimaal functioneert? Maak dan een afspraak. Wij komen graag langs om dakbedekkingen te bekijken en passende maatregelen te treffen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Hoogvliet Installatie Techniek logo
Hoogvliet Installatie Techniek
Goed aangebrachte dakbedekkingen, een weldaad voor uw woning.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring