Projecten Sanitair

Professionele installateur van sanitair voor nieuwbouw en renovatieprojecten 

Hoogvliet Installatie Techniek is een professionele installateur van sanitaire installaties voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Met onze jarenlange ervaring binnen deze branche kunnen we een totaalpakket bieden waarbij we zowel de levering als installatie verzorgen. Wilt u graag een nieuwe badkamer laten plaatsen? Of wilt u uitsluitend uw bestaande sanitair vervangen? Als vakbekwame loodgieter verzorgen wij dit graag voor u. wij werken volgens de nieuwste technieken en gaan voor hoogwaardige kwaliteit.

Sanitair laten installeren door de vakmensen van Hoogvliet Installatie Techniek

Dagelijks maakt u veel gebruik van uw sanitair. Een badkamer is niet alleen een plek waar u kunt douchen, toiletteren en u verzorgen, het is een plek waar u na een lange werkdag heerlijk kunt ontspannen. De installatie van het sanitair dient dan ook op een zeer professionele wijze te gebeuren. Met sanitair van Hoogvliet Installatie Techniek kunt u elke dag rekenen op aan- en afvoer van schoon en warm water.  Uw eisen aan comfortabel wonen maken wij werkelijkheid.

Ruime keuze in sanitair geheel passend bij uw smaak en wensen

Sanitair is iets persoonlijks. Deze plek waarin iedereen zich met alle rust kunt opfrissen kan geheel aangepast worden aan uw smaak en wensen. Zo heeft u keuze uit:

  • Douches
  • Stoomcabines
  • Baden
  • Wastafels
  • Kranen
  • Sauna’s
  • Zonnebanken

Hoogvliet uw technische installateur

Een badkamer is pas echt af met een prachtige bijpassende radiator. Als technische installateur kunnen wij dit geheel voor u verzorgen. Wij maken van uw badkamer een functionele ruimte met oog voor sfeer en detail.

Wilt u graag een prachtige nieuwe badkamer geheel naar uw eigen wensen ingericht met passend sanitair? Door de jaren heen hebben wij al vele standaard en exclusieve badkamers gerealiseerd. Graag maken wij ook uw droom badkamer werkelijkheid.

Hoogvliet Installatie Techniek logo
Hoogvliet Installatie Techniek