Projecten Rioleringswerken

Rioleringswerken door Hoogvliet Installatie Techniek 

Het aanleggen van rioleringen is specialistisch werk en vraagt om professionele uitvoering. Hoogvliet Installatie Techniek is specialist in het vakkundig uitvoeren van rioleringswerken. Met onze installateurs leggen wij voor u een volledig rioolnet aan maar wij kunnen ook bestaande rioleringen perfect herstellen. Binnen het vakgebied riooltechniek verzorgen wij:

  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Renovatie

Uw rioleringsprojecten voeren wij met de grootste zorg uit. Onze installateurs beschikken over de benodigde vakkennis en opleidingen om projecten te kunnen realiseren volgens de gepaste riooltechnieken.

Aanleg riolering is specialistisch werk, wat goed moet gebeuren!

Bij een goede aanleg komt meer kijken dan u denkt. Zo voeren wij grondwerkzaamheden uit, regelen vergunningen, berekenen de juiste afschot en bekabeling. Afhankelijk van de omgeving en vereiste voeren wij een passende inspectie uit en kiezen wij complete rioleringssystemen. Dit zorgt voor een goede doorstroming en voorkomt problemen.

Onderhoud aan riolering noodzakelijk voor optimaal functioneren

Om een riolering optimaal te laten functioneren is onderhoud noodzakelijk. Een verstopte riolering kan namelijk voor veel overlast zorgen. Voorbeelden hiervan zijn: stank, overstroming van het toilet, schade en verstoppingen. Om te voorkomen dat rioleringen dichtslibben kunt u ons inschakelen voor onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw riolering schoongemaakt en geïnspecteerd.

Reparatie en renovatie bij defecte riolering

Niets is zo vervelend als een defecte riolering. Als een riolering regelmatig verstopt is betekend dat er iets niet in orde is. Het team van Hoogvliet Installatie Techniek kan door middel van diverse onderzoeksmethoden achterhalen wat er speelt. Zo kan dit komen door slijtage, ouderdom, roest of het verzakken van de grond. Indien nodig moet de riolering dan gerepareerd worden. Als reparatie niet meer mogelijk is kan ons team deze compleet renoveren.
Hoogvliet Installatie Techniek staat garant voor alle werkzaamheden aan uw riolering. Is uw riool verstopt? Wilt u een afspraak voor onderhoud? Of wilt u een nieuw rioleringssysteem aanleggen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoogvliet Installatie Techniek logo
Hoogvliet Installatie Techniek