Home

Hoogvliet Installatie Techniek, dé professionele verwarmingsinstallateur!

Welkom op de website van Hoogvliet Installatie techniek, dé professionele verwarmingsinstallateur waar u terecht kunt voor al uw verwarmingsvoorzieningen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van service en onderhoud van CV installaties en zijn erkend installateur op het gebied van gas, water en rioleringswerken. Bij ons kunt u terecht voor de meest voorkomende werkzaamheden op het gebied van verwarming, gas en water. Wenst u een behaaglijk woonklimaat? Bij Hoogvliet Installatie techniek kunt u ten alle tijden rekenen op een betrouwbare service van uw installaties.

Installatiewerken voor de zakelijke en particuliere markt

Als professioneel bedrijf voldoet Hoogvliet Installatie techniek aan strenge eisen omtrent installatiewerken. Wij realiseren voor bedrijf en particulier:

Door de grote verscheidenheid aan ervaringen en opleidingen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met vakmensen op vele terreinen. Onze ervaren vakmensen kunnen praktisch elke klus tot volle tevredenheid klaren. Wij blijven steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van loodgieter- en installatiewerken. Zo kunnen we u voorzien van gedegen advies over de vele mogelijkheden met betrekking tot onze werkzaamheden voor het plaatsen, vervangen, repareren, restaureren en onder houden van uw verwarmingsinstallaties. Professioneel en met oog voor uw eisen.

Maatwerk installatie passend bij uw wensen

Als moderne en creatieve onderneming leveren we niet alleen kwaliteitsproducten, maar houden rekening met het ethische aspect. Een goede installatie kan ook mooi in uw interieur passen. Wij werken in volledige overeenstemming met uw wensen en bepalen vervolgens samen met u wat de beste oplossingen zijn. Gedegen maatwerk voor iedere situatie is wat wij u kunnen bieden.

Hoogvliet Installatie techniek heeft tevens voor al haar klanten een storingsdienst ter beschikking. Neemt u voor meer informatie gerust contact op met de verwarmingsinstallateur uit Strijen die altijd voor het beste resultaat gaat.

Hoogvliet Installatie Techniek logo
Hoogvliet Installatie Techniek