Projecten Gas & Water

Gas en Water aanleggen is zeer nauwkeurig werk

Het aanleggen van een gas- of waterinstallatie is zeer nauwkeurig werk. Hoogvliet Installatie Techniek beschikt over de kennis en ervaring en zorgt ervoor dat uw installatie optimaal volgens alle geldende voorschriften wordt aangebracht. Doordat wij werken volgens de officiële richtlijnen bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Indien wij uw gas- of waterinstallatie mogen aanleggen starten we met het inventariseren van de plannen en uw wensen. We raadplegen de tekeningen en brengen de mogelijkheden in kaart. Na het berekenen van de benodigde capaciteit kunnen we de meest passende installatie aanraden. Hierbij houden we rekening met optimaal rendement, gestelde eisen en veiligheid. Na overeenstemming van bovenstaande aspecten kan ons team de installatie aanleggen. Zo bent u verzekerd van een installatie die veilig functioneert, lang mee gaat en waar u op kunt vertrouwen.

Onderhoud aan uw gas en waterleidingen

Het is verstandig om uw gas en waterleidingen regelmatig te laten keuren en indien nodig hier onderhoud aan laten plegen. Slijtage van de leidingen kan lekkage tot gevolg hebben. Als u dit niet laat repareren kan dit leiden tot levensgevaarlijke situaties. Daarnaast zorgt onderhoud voor optimale werking van uw gas en waterleidingen. Hoogvliet Installatie Techniek biedt aantrekkelijke onderhoudscontracten aan. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.
Reparatie en renovatie

Problemen tijdens technische inspectie worden direct verholpen

Indien onze monteurs problemen tegen komen tijdens een technische inspectie kunnen deze direct worden verholpen. Of het nu gaat om een kleine kraan in uw tuin of een complete waterinstallatie, Hoogvliet Installatie Techniek repareert het voor u. Als reparatie niet meer mogelijk is kunnen wij de installaties renoveren. Uiteraard zullen we de situatie ter plekke komen bekijken om inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften. Graag adviseren wij u op het gebied van gas- en watervoorzieningen zodat u niets over het hoofd ziet.

Voor noodreparaties kunt u altijd snel bij ons terecht. Water is immers één van de eerste levensbehoeften.

Hoogvliet Installatie Techniek logo
Hoogvliet Installatie Techniek