Projecten Dakbedekkingen

Dakbedekkingen die alle weersomstandigheden doorstaan

Hoogvliet Installatie Techniek biedt een totaalpakket aan diensten voor een complete dakbedekking. Door middel van persoonlijke begeleiding, hoogwaardige materialen en toepassen van technieken kunnen wij elk dak project waarmaken.  Daarnaast hebben we de benodigde veiligheidsvoorschriften in huis die op het dak aanwezig dienen te zijn. Een goed dak is immers een vereiste met het klimaat in Nederland. Het doorstaat regen, storm, hagel, zon en vorst en voorkomt lekkage. Graag leveren wij zorg op maat door met u mee te denken en voor iedere situatie een passende oplossing te vinden.

Nieuwe daken bedekken of bestaande daken renoveren met duurzame materialen

Voor zowel nieuwe daken als voor bestaande daken die aan renovatie toe zijn verzorgen wij de complete dakbedekking. Hierbij werken we uitsluitend met eerste klas producten die zorgen voor kwaliteit en duurzame afdichting. Eindresultaat? Een dak waar u jaren zorgeloos van zult genieten. Bij het aanbrengen van een nieuw dak kunnen wij ook het zinkwerk voor dakafwerking voor u verzorgen. Dit wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Bekijk de pagina lood- en zinkwerk voor meer informatie.

Vakkundig onderhoud aan uw dak zorgt voor een langere levensduur

Ook een dak heeft behoefte aan onderhoud. Wanneer een dak vakkundig wordt onderhouden zal dit zorgen voor duurzaamheid. Tijdens onderhoudswerkzaamheden wordt uw dak geïnspecteerd en gereinigd.  Daarnaast wordt deze gecontroleerd op de wettelijke vereiste waar een dak aan moet voldoen. Problemen of mogelijke problemen kunnen tijdens het onderhouden van uw dak geconstateerd worden. In overleg kunnen er direct preventieve maatregelen genomen worden.

Last van lekkage? Ons team staat klaar om dit snel te repareren en op te lossen

Indien u last heeft van lekkage dient dit snel verholpen te worden. Het kan namelijk het dakbeschot aantasten of uw eigendommen. Het team van Hoogvliet Installatie Techniek is snel ter plekke om uw dak te repareren. Naast lekkage kan het voorkomen dat de afvoer van het dak verstopt zit. Hierdoor kan het regenwater niet meer op de goede wijze afgevoerd worden. Ook kunnen reparaties aan het loodwerk nodig zijn voor veroudering. Herkent u één van de problemen? Schakel direct het team van Hoogvliet Installatie Techniek in.

Hoogvliet Installatie Techniek logo
Hoogvliet Installatie Techniek