Projecten-CV-installaties

CV Installaties 

Een prettig klimaat in uw woning zorgt voor optimaal comfort. U wilt in de koude winters in Nederland kunnen genieten van warmte in uw woning. Een juiste temperatuur is voor een prettige leefomgeving van belang. Er zijn verschillende manieren om uw woning te verwarmen. Door de juiste installatie in te zetten zorgen wij voor vakkundige aangelegde CV installaties waarmee u stook kosten bespaart. Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. We geven u goed advies en luisteren naar uw wensen en eisen die u stelt aan de CV ketel.

Vervanging van uw CV installatie

Een CV ketel is het hart van de CV installatie en zorgt voor optimale warmte en comfort in uw huis. Is uw huidige CV installatie aan vervanging toe? Werkt deze niet optimaal? Hoogvliet Installatie techniek komt graag bij u langs om de staat van uw huidige installatie te beoordelen. Afhankelijk van de huidige installatie en uw wensen maken we een passende aanbieding. De meest gebruikte merken die wij leveren zijn Remeha en Vaillant. Indien gewenst kan er ook een ander merk geleverd worden. Naast het merk kunt u kiezen uit het type CV ketel. Met de juiste capaciteit van de ketel krijgt u de gewenste temperatuur.

Onderhoud aan uw CV ketel voorkomt storingen

Om storingen aan uw CV ketel te voorkomen is onderhoud noodzakelijk. Daarnaast verlengt het de levensduur van uw CV ketel en zorgt het voor een zuinigere manier van werk. Wees goed voor milieu en uw portemonnee en sluit een onderhoudscontract af bij Hoogvliet Installatie techniek. Als u een onderhoudscontract afsluit komt er regelmatig een monteur langs om uw verwarming schoon te maken en te controleren. Daarnaast zullen we deze optimaal afstemmen. Mocht er toch een storing optreden dan wordt deze snel opgelost. Met één telefoontje staan wij bij u op de stoep om het probleem direct te verhelpen.

Bij Hoogvliet Installatie Techniek garanderen wij uw snelle en professionele oplossingen in verwarmingsinstallaties

Als verwarmingsinstallateur uit Strijen garanderen wij voor al onze klanten snelle en professionele oplossingen met betrekking tot de verwarmingsinstallaties. Wij gebruiken daarbij duurzame materialen en technieken die het milieu minimaal belasten en zorgen voor een langere levensduur van uw installaties. Ons bedrijf garandeert topservice voor iedereen en gedegen kwaliteit van alle diensten die wij bieden. Bovendien maken wij duidelijke prijsafspraken, zodat er een heldere en overzichtelijke samenwerking kan ontstaan. U weet wat u kunt verwachten en wij weten wat ons te doen staat.

Hoogvliet Installatie Techniek logo
Hoogvliet Installatie Techniek